Onze Jagermeister Luchtballon

In de zomer van 2022 hebben we een speciale ballon gekocht in de vorm van een Jagermeister fles. Daarom moesten we maar liefst een auto rit maken van ongeveer 27 uur. Maar we wisten waarvoor we het deden en hebben dit pareltje toch weten te bemachtigen. De ballon lag in Tsjechië en werd amper tot zelden gebruikt. De ballon kwam te koop en we werden gelijk door meerdere mensen op de hoogte gebracht. Met het idee dat deze alcoholische ballon perfect bij ons en boven de achterhoek zou passen. Het is niet mogelijke om passagiers vaarten met deze ballon te doen. Daarvoor is die te klein. En speciaal vormige ballons zijn vaak met landingen wat onvoorspelbaarder.

Evenementen

We zullen af en toe vaarten maken met deze ballon in de Achterhoek. Maar voornamelijk voor speciale gelegenheden en voor evenementen. Dus mocht u behoeften hebben aan deze ballon, en zou u hem graag willen zien op uw evenement?

Neem dan contact op met het volgende mail adres

Info@achterhoekballonvaarten.nl

Hier onder zie je aftellers waar de Jagermeister ballon te zien zou zijn. Kansen zijn aanwezig dat er veranderingen zullen zijn 

Lorraine Mondial Air Balloons 2023

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Warsteiner Mongolfiade 2023

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Gordon Bennet 2024 Munster

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Klik op de Foto’s voor volledig HD kwaliteit!