Slide Background
BALLONVAREN BOVEN DE ACHTERHOEK
Zou u graag een ballonvaart maken boven het prachtige achterhoek?
Dan bent u hier op het goede adres. Neem gelijk contact op.
Slide Background
ONZE VLOOT!
Zou je graag willen zien welke ballons wij in bezit hebben? En met welke ballon u eventueel mee kan varen?
Slide Background
DE JAGERMEISTER BALLON!
Slide Background
ONS TEAM!
Ben je benieuwd naar wie wij zijn? Check dan vooral deze pagina voor meer informatie!

Wilt u een unieke belevenis boven de Achterhoek beleven?

Wilt u nou ook zo graag de achterhoek van boven zien? En zou u zich zo vrij als een vogel willen voelen? Wij kunnen u deze ervaring bieden! Dat doen we door middel van het ballonvaren! Geniet van alle rust op een hoog niveau. Dat kan natuurlijk alleen, maar ook met meerdere mensen. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan hier beneden via de knop contact met ons op.

Waarom ballonvaren boven de Achterhoek? 

Ultieme rust, puur met de wind over kleine dorpen, weilanden en bossen. Dat maakt het verhaal compleet. Genieten op ongeveer 500 meter hoogte, over een prachtige omgeving. Een aanrader voor iedereen!

Waarom de Achterhoek..? Wij vinden het belangrijk om onze gasten te kunnen vertellen over de omgeving, de omgeving waar wij zel geboren en getogen zijn. Tijdens een ballonvaart ziet de omgeving er geheel anders uit. We kunnen u uitgebreid vertellen over het prachtige Achterhoekse omgeving.

Opstijglocaties

Hiernaast ziet u een kaart van de Achterhoek met plaatsen waar wij de afgelopen tijd zijn opgestegen. Staat uw woonplaats er niet bij? Niet getreurd alles is mogelijk! Als het maar in de Achterhoek is.

De Jagermeister Luchtballon

Onze nieuwste aanwinst is echt eyecatcher die af en toe te zien is boven de Achterhoek! Daarnaast ook op evenementen door het land! Mochten jullie mooie fotos hebben van onze ballons! Stuur ze vooral door naar Info@achterhoekballonvaarten.nl

Klik hier onder voor meer informatie en foto’s! Ook kan je zien welke evenementen de ballon zou gaan!

Benieuwd naar de vorige vaarten?

Hiernaast een paar mooie foto’s van de vorige vaarten! Verschilt tussen avond en ochtendvaarten Voor nog veel meer fotos klik op de knop!

Voor exclusieve beelden check onze Socials

Meest gestelde vragen

Hoe lang duurt een Ballonvaart?

Een ballonvaart duurt zelf maar een uurtje, soms langer door omstandigheden. Maar voor de hele ballonvaart met opbouw en afbouw, en even na borrelen nemen we vaak wel 4 uur inbeslag

Is het verstandig om foto/video camara’s mee te nemen?

Natuurlijk mag dit, maar het is wel puur op eigen risico. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele schade.

Hoeveel passagiers zouden er mee kunnen?

Wij beschikken over meerdere ballons, daarin variëren we ook in groten van de ballons. Dat betekent dus dat de ene ballon meerdere passagiers kan verplaatsen. Wij beschikken over ballons tot en met 8 passagiers. 

Wanneer weet ik of mijn ballonvaart doorgaat?

De piloot neemt geruime tijd voor de ballonvaart al contact op. Daarin zou hij/zij vertellen wanneer de ballonvaart zou plaats vinden. Op de dag zelf kan de piloot zelf de beslissing maken over het weer goed is of niet. Wanneer deze keuze positief is zou de piloot groenlicht geven en kan er een ballonvaart plaats vinden.

Neem contact met ons op

Info@achterhoekballonvaarten.nl